tyokuva

Ritva Lepistö

Hoitopiste CarmaTerapio

Hei!  Olen Ritva Lepistö, pohjakoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja, erikoistunut myös sisätauteihin ja kirurgiaan.    Vuoden 2018 lopussa tulee kuusi vuotta, kun perustin Hoitopiste CarmaTerapion, pitkäaikaisen haaveeni.  Opiskelin ensin shiatsu, -akupainantaterapeutiksi ja myöhemmin syvennyin enemmän akupunktion opiskeluun (kiinalaista lääketiedettä).  Tämän jälkeen tuli lymfaterapeutin opinnot sekä opinnot kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi.  Luonteeni mukaisesti teen hyvin erilaisia asioita, koska hyvinvointi on hyvin laaja-alaista riippuen yksilöstä.   Kävin myös täyteainepistos koulutuksen (hyaluronihappo).   Tällä hetkellä opiskelen funktionaalista lääketiedettä tarkoituksena joku päivä valmistua FLT -ravintovalmentajaksi.

Pian kuusi todella ihanaa vuotta, olen saanut tutustua moniin Porilaisiin ja työ on ollut todella antoisaa.  1.1.2018 kuitenkin aloitin jälleen sairaalatarvike yrityksessä, Argon Medicalilla koko päivätyöt ja vastaanotto hoitolassa jää viikonloppuihin ja iltoihin.  Taitoja on kuitenkin  ehdottomasti ylläpidettävä.  Nettiajanvarauksesta näet lauantain ajat ja joitakin ilta-aikoja. Voit kuitenkin laittaa viestiä, saattaa hyvin löytyä lisäaikoja. 

LPG- laitteeni on myynnissä.  Laite on sen verran arvokas, ettei sitä kannata pitää suurinta osaa ajasta käyttämättömänä. Esim. fysioterapeuteille lyömätön väline!!! Hinnoista kyllä sovitaan.  Soittele jos kiinnostuit.

 

.

.